SITONIJA LETO 2017

SARTI

Sarti

Sarti je mesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled! I pre prvog pogleda! Već na vijugavom putu koji vas nepogrešivo vodi kroz neočekivanu raskoš predela, trošeći divne kombinacije prelepih plaža, zaliva i nestvarnih uvala. Kroz borovu šumu koja se spušta do samih plaža i koji vas posle 15-tak minuta takve uvertire dovodi do Vaše nove ljubavi.

Nekada malo mesto, tik uz more, razvilo se (i još uvek se razvija) u jednu od najlepših turističkih destinacija Grčke, i što je najbitnije zadržalo je „dušu“. Svojom atmosferom (čitaj dušom) konkuriše egzotici toliko „izvikanih“ ostrva. Iako sve na par koraka laganog hoda, ima sve: centralni trg sa prodavnicama, picerijom, apotekom, sladoledom i Vašom agencijom (NS TRAVEL + Dimitris), tavernama, kafeima i fast food restoranima. Ima minimarkete i supermarket Arvanitidis sa velikim izborom robe po pristupačnim cenama, suvenirnice, ribarnice, zlatare, lekarske ordinacije, internet pristup, rent a car firme, benzinske pumpe, diskoteke. Ima kuće, hotele i što je najvažnije 3 km dugačku plažu sa svim sadržajima (suncobrani, ležaljke, kafei, beach barovi, mreže za odbojku). Ako ste temperamentniji možete skoknuti ili svaki dan menjati plaže u okolini koje su stvarno neočekivane lepote…

lok02

 

 

 

 

 

SARTI LETO 2017 PONUDA


 

SITONIJA 2017. PONUDA


 

VILA AFRODITI

 

02 AFR

Dobila je ime po grčkoj boginji lepote i ljubavi i po ocenama gostiju prethodne sezone u potpunosti opravdala i zaslužila taj naziv. Nalazi se u starom delu Sartija, ušuškana u mirnoj ulici u blizini glavnog trga i crkve, 100 m udaljena od plaže.

Rapolaže sa studijima predviđenim za smeštaj dve i tri osobe, koji se nalaze u prizemlju, prvom i drugom spratu. Opremljeni su čajnom kuhinjom, TWC, TV,WiFi i klimom. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 eur dnevno. Posteljina se menja svakih 5 dana.

 

SITONIJA 2017. PONUDA


VILA ARHON

02 ARHON

Nalazi se u novom delu Sartija, u tihoj i „romantičnoj“ uličici, koja garantuje boravak bez buke. Od plaže je udaljena samo 60 m, dok do centra treba oko 5 minuta lagane šetnje. Iako starija kuća, svojim kvalitetom i predusretljivošću domaćina, pokazala se kao dobar izbor. Čini dobar spoj cene i kvaliteta i, kao takva, pristupačna je za sve.

 

SITONIJA 2017. PONUDA


 

VILA MARIJA

vila-maria-sarti1Super je za sve vas koji želite da ste u centru a i da niste baš, da vam je plaža nedaleko, pa bili mlađi ili stariji. Sve je naravno skoro novo, veoma lepo izgleda a besprekorno čisto i uredno. Imamo studija sa pogledom na ulicu ili drugu ulicu.Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, trokrevetnim sa pomoćnim ležajem, i četvorokrevetnim studijima. Svaki studio ima terasu, čajnu kuhinju, TWC, WiFi, TV i klimu. Doplata za korišćenje klime je 5 eur dnevno. Posteljina se menja na 5 dana.

 

SITONIJA 2017. PONUDA


VILA CHRISULA

01 CHRISULALokacija kuće je takva da joj je sve blizu. Smeštena je u centralnom delu Sartija, 50 m od plaže, a 30m od najvećeg super marketa u mestu. Novijeg je datuma gradnje.Raspolaze sa studijima za smeštaj dve, tri i četiri osobe. U studijima su lepo opremljene čajne kuhinje, u kojima pored osnovnog posudja postoji mikrotalasna peć kao i rešo sa dve ringle, TWC, TV i klima koja se doplaćuje 5 eur dnevno. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana.

 

SITONIJA 2017. PONUDA


 

VILA STELA

vila-stella

Nalazi u novom delu Sartija, u mirnoj ulici koja garantuje miran boravak bez buke. Udaljena je od peščane plaže samo 50m.Idealna za porodice i veća društva jer raspolaže velikim apartmanima. Iako starija vila izuzetno je čista i odiše domaćinskom atmosferom. U dvorištu vile nalazi se roštilj. Apartmani imaju odvojene kuhinje i dve spavaće sobe. Opremljeni su kuhinjom, TWC, TV, WiFi i klimom. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 eur dnevno. Posteljina se menja svakih 5 dana.

SITONIJA 2017. PONUDA


 

VILA SARTI IN

sitonija-sarti-inn-1-15

Jedan od najluksuznijih objekata u Sartiju. Kompleks se sastoji od dva objekta sa vrlo luksuznim studijima između kojih je lepo uređen prostor sa bazenom, na raspolaganju samo gostima objekta. Nalazi se u centralnom delu Sartija, odmah pored najvećeg supermarketa, 80 metara od plaže.Raspolaže studijim predviđenim za dve, tri i četiri osobe koji su opremljeni čajnom kuhinjom, TWC, TV, klima uređajem, bežičnim internetom i svaki ima prostranu terasu. Dvokrevetni i trokrevetni studiji su na prvom i drugom spratu, dok se četvorokrevetni nalaze u niskom prizemlju. Kupatila su moderno opremljena, sa tuš kabinom i fenom za kosu. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu tokom jula i avgusta, organizovano je čišćenje studija i zamena peškira i posteljine je na svakih pet dana. Na cene smeštaja u ovom objektu se ne primenjuju popusti.


 

VILA SARTIOS

 

vila-sartios-sarti1Iako je nedaleko od glavnog trga, sklonjena je od letnje buke i gužve, a od plaže je udaljena 100m. Studiji su raspoređeni u dva objekta, između kojih je ograđeno izbetonirano dvorište u kojem postoji tuš koji je na raspolaganju gostima.Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i trokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem, fiokom u kojoj se nalazi dušek standardnih dimenzija na kojem može da spava i odrasla osoba. Svaki studio ima terasu, čajnu kuhinju, TWC, TV, WiFi i klimu. Doplata za korišćenje klime je 5 eur dnevno. Posteljina se menja na 5 dana.


 

VILA ELENI

01VILA ELENI Kuća se nalazi u centralnom delu Sartija, pored najvećeg super marketa i najpoznatijeg objekta u Sartiju – Sarti inn. Udaljena je od plaže 70 m.Raspolaže studijima predvidjenim za dve i tri osobe i četvorokrevetnim apartmanom. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj. Korišćenje klime se doplaćuje 5 eur dnevno. Posteljina se menja svakih 5 dana.


 

 

 

Comments are closed.