KRF LETO 2016

KRF

corfu-greece (1)

 

 


KRF (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima… Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.


VILA ILDI

Lokacija: Vila Ildi se nalazi u Dasiji, na istočnoj obali ostrva Krf, na udaljenosti 400 m od plaže i oko 250 m od centra mesta, na uzvišenju preko puta hotela Eliana.

Smeštaj: Vila poseduje 1/2 (2 singl ležaja) i 1/3 studije (3 singl ležaja) i 1/4 apartmane (dve odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalaze 2 singl ležaja i mini čajna kuhinja, u drugoj se nalaze dva singl ležaja).

Sadržaj: Sve smeštajne jedinice su kompletno opremljeni mini čajnom kuhinjom, frižiderom, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje i klima uredjajem čija se upotreba doplaćuje(doplata za korišćenje 5 eur po danu za studie, za apartmane 5 eur po danu po sobi, plaća se na licu mesta). Vila Ildi ima lepo dvorište i bazen.

Ildi-Krf-001

Ildi-Krf-005

Ildi-Krf-006

Ildi-Krf-009

KRF LETO 2016 PROGRAM PUTOVANJA  


VILA BELLA GRECIA

Lokacija: Nalazi se u mestu Moraitika, 20 km južno od grada Krfa. Udaljena je 250 m od plaže, nedaleko od centra.

Opis:Vila Bella Grecia je hotel apartmanskog tipa. U sklopu vile se nalaze supermarket i mala pekara.  Vilaima bazen sa ležaljkama za goste, sef (u ceni), WiFi (na recepciji i prostoru ispred vile). Smeštajne jedinice koje imamo u našoj ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, smešteni na prvom i drugom spratu sa pogledom ka dvorištu, bazenu ili na ulicu (oni koji gledaju na ulicu su nešto bučniji). Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo, peškire, terasu, TV, i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta 5 € dnevno).

vila-bella-grecia-krf-221

vila-bella-grecia-krf-221-1

vila-bella-grecia-krf-221-2


VILA BELLA GRECIA PROGRAM PUTOVANJA


 

ZA ARANZMENE AVIONOM KONTAKTIRAJTE AGENCIJU


 

 

 

Comments are closed.