HANIOTI LETOVANJE 2017

HANIOTI

Hanioti je smešten na prvom prstu Halkidikija, na poluostrvu Kasandra., između letovališta Polihrono i Pefkohori. Nalazi se na oko 105 km od Soluna. Mesto je prepuno malih i izuvijanih ulicica sa dugom pešcanom plažom okruzenom parkovima. Hanioti je priobalno mesto sa svojim mnogorojnim hotelima restoranima i tavernama, može zadovoljiti i najzahtevnije putnike. Moderni klubovi i diskoteke garantuju večernju i noćnu zabavu. Ne treba zaboraviti i tradicionalno gostoprimstvo meštana prema našim turistima koji iz godine u godinu posecuju ovo mesto.


APARTMAN HOTEL SARANTES

IMG_0298

APP Hotel SARANTIS 3* – je vrlo lep hotel sa bazenom apartmanskog tipa. Poseduje dva bazena, jedan veliki i jedan dečiji mali. Bazen se koristi 0d 9h-21h, pauza za dnevni odmor od 14h-17h, bazen je sa slanom morskom vodom.Ima predivno dvorište sa palmama. Nalazi se u cntralnom delu Haniotia 100 m od centra i 250m od plaže. Spada u jedan od najkvalitetnijih hotela apartmanskog tipa u Haniotiju, zbog svog položaja, prostranosti, kvaliteta I gostoprimstva vlasnika.

 


 

VILA TROPIKAL

OPIS SMEŠTAJA: 

Lokacija: Hotel Tropical se nalazi u Haniotiju, u izuzetno lepom okruženju, na 120 metara od centra i 300 metara od plaže. 
Smeštaj: Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + singl ležaj).
Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, fenom, terasom, wi-fi internet (doplata za korišćenje 2 eur po danu), tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).
Sadržaj hotela: Hotel Tropical ima prelepo dvorište, veliki bazen sa delom za decu, suncobrane i ležaljke, recepciju, lobi bar, restoran, lift, mogućnost parkiranja.

Tropical-Hotel-Hanioti-002

 

 

 

 

 


VILA SUSURAS

Susuras-001

Vila Susuras se nalazi u mirnom delu Haniotija, u blizini hotela Elinotel Apolamare i na nepunih 250m od plaže. Centar mesta je udaljen oko 500m. Vila se sastoji iz više identičnih zasebnih objekata a nudi smeštaj u prostranim četvorokrevetnim apartmanima koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem, TV-om. Svi apartmani imaju dva balkona. Vila ima lepo uređeno i prostrano dvorište.
Vila nema sopstveni parking ali je parkiranje moguće u neposrednoj blizini.
Peškiri – DA
WiFi – DA
Parking – NE

Struktura kreveta:
1/4 APT = bračni krevet + 2 singl kreveta

 


VILA MARIJA-HRISTO

Maria-001

Vila Maria – Hristo se nalazi u Haniotiju na 350m od poznate plaže Molos i oko 400m od centra mesta. Na oko 250 m se nalazi veliki supermarket Masoutis. Vila je izgrađena 2014. Nudi smeštaj u dvokrevetnim i 1/2+2 studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kabinom, klima uređajem, TV-om. Nalazi se u mirnom delu Haniotija ali je ujedno i dovoljno blizu svim sadržajima koje mesto nudi. Sama vila je okružena borovim drvećem, ima veliko travnato dvorište sa ozidanim roštiljem i malim dečijim igralištem.
Peškiri – DA
WiFi – NE
Parking – DA

Struktura kreveta:
1/2 ST = 2 singl kreveta
1/2+2 ST = bračni krevet + krevet na sprat

 


 

Comments are closed.