EVIA LETO 2018

 

 

evia

 

 

         

 

EVIA
Najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za ljude svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromenjenim prirodnim okruženjem. Prelepo mesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito peskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine, Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vreme dospeju u žagor antičke prestonice. Severna obala ostrva blago se spusta u more, stvarajući slike fascinantne lepote gde su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Pefki, Limini i Edipsos, od kojih je Pefki pravi raj za naše turiste.

PEFKI – Doživite odmor u grčkom stilu! Pefki je mesto koje je zadržalo šarm tipičnog grčkog okruženja. Nalazi se na severu ostrva Evia, u zelenilu borovog drveća po kojem je i dobilo ime. Pruža se uz 4 km dugu peščano šljunkovitu plažu koja fascinira lepotom skupa sa kristalno čistim i mirnim morem. Izuzetna mešavina mirisa mora i borovine kao i jedinstven zalazak sunca, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i uvek vas iznova vraća u ovaj raj. Pefki je idealna destinacija za svakog posetioca, a posebno za one koji žele porodičan odmor. Plaža je odvojena od grada širokim šetalištem koje predstavlja centar turističke aktivnosti. Tu se nalaze taverne, restorani, kafići i barovi, prodavnice suvenira, super marketi, pekara, apoteka i mesara, koji zadovoljavaju svakodnevne potrebe posetilaca ovog mesta. Pefki pruža mogućnost pravog i nezaboravnog odmora, zabave i aktivnosti u prirodi. Noćni život, uz grčku muziku i lokalne specijalitete, upotpuniće boravak svakom gostu na Eviji.

EDIPSOS –  biser Egeja, poznata je banja još iz antičkog doba i nalazi se na ostrvu Evia. U ovoj predivnoj banji ima oko 750 toplih izvora, koji tu postoje već 5.000 godina. Uz obalu mora, na raznim mestima izviru lekovite vode i stvaraju jedinstvenu priliku za lečenje, a ujedno i uživanje. Lekovite vode banje Edipsos preporučuju se za kožna oboljenja (psorijaza) i za reumu. Edipsos su nekada posećivali Grci iz Atine i obližnjih mesta radi banjskog lečenja. O ovoj banji je pisao čak i Aristotel.

Podseća na Nicu i slična mesta na Azurnoj obali zbog svoje arhitekture i šarma. Što se tiče samog mesta, obiluje mnogim tavernama i restoranima. U mestu postoji zelena pijaca sa veoma pristupačnim cenama i uvek svežim namirnicama. Za najmlađe, banja pruža pregršt parkova za igranje.
Okolina je okružena brdima tako da je i u najtoplijem periodu prijatno šetati uz morsku obalu. Iako duva blagi povetarac, more nije uzburkano. More je kristalno čisto, a plaže peskovito-šljunkovite.
Priroda je doprinela da obala i more ostavljaju turiste bez daha i zato je banja, zajedno sa morem, savršeno mesto za odmor.

 


VILA PANAJOTU CLEOPATRA PEFKI

PanajotuVila ima odličnu lokaciju. Nalazi se u prvoj ulici, preko puta mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa peškirima – TWC, terasu, TV i AC (klima je uračunata u cenu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Vila ima sopstveni parking, roštilj i Internet koji su gostima vile uvek na raspolaganju. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150cm dok su singl ležajevi širine 100cm.

Panajotu 2Panajotu 3Panajotu 4

 

 

 

 

EVIA PROGRAM PUTOVANJA2018

 


 

VILA DIMITRA PEFKI

dimitra01Izuzetno kvalitetna vila, udaljena od mora 40 m , nalazi se u drugoj ulici. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe i apartmanima za smeštaj četiri osobe. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu i odvojenu kuhinju, kupatilo ( peškiri) – TWC, terasu, TV i AC (klima uračunata u cenu). Gostima je na raspolaganju Internet. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm. Singl ležajevi su širine 100 cm.

dimitra07dimitra03dimitra04

 

 

 

 

EVIA PROGRAM PUTOVANJA 2018


 

VILA KAVO DORO PEFKI

cavodoro02Vila se nalazi u prvoj ulici, preko puta mora.Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobeSvaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu, kupatilo (peškiri) – TWC, terasu, TV i AC (klima uračunata u cenu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi.Vila ima Internet koji su gostima na raspolaganju. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm dok su singl ležajevi širine 100 cm.

cavodoro05cavodoro06cavodoro10

 

 

 

EVIA PROGRAM PUTOVANJA 2018


VILA MARIA LUIZA PEFKI

011marialouizaIzuzetno lepa vila.Nalazi se na 200 metara udaljenosti od mora.Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe, kao i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Sve smeštajne jedinice su izuzetno prostrane i opremljene modernim nameštajem. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (peškiri) – TWC, terasu, TV i AC (klima uračunata u cenu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Vila poseduje bazen, sopstveni parking, Internet koji su gostima na raspolaganju.Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm. Singl ležajevi su širine 100 cm.

002marialouiza005marialouiza019marialouiza

 

 

 

EVIA PROGRAM PUTOVANJA 2018


Celokupnu ponudu mozete pogledati OVDE.


 

 

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije EXPO TRAVEL  su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo
Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

 

Comments are closed.